E-post: post@scandisport.no Tlf: 55 92 71 55
Noe du lurer på?

Ta enkelt kontakt med oss ved å bruke skjemaet under.

Hva står i bildet?

Om oss

Scandi Sport AS er Norges største totalleverandør av fast innredning til idrettsanlegg. Vi har hatt gleden av å innrede noen av de største idrettshallene i Norge med sportsgulv, teleskoptribuner, skillevegger og idrettsutstyr til særidrettene.

Idrettsutstyr er vår interesse og vårt fag. Solid yrkeserfaring fra bransjen, den aktive idrett og ren idrettsfaglig bakgrunn gjør at vi vil kunne gi deg de beste råd ved valg av utstyr og materiell. Her ser du en oversikt over våre største leverandører. Samtidig benytter vi vår kompetanse i produktutvikling gjennom våre konsernfabrikker i Finland og Sverige. Det betyr at vi skal og kan gi deg de beste råd ved valg av utstyr og materiell.

En oversikt over noen av prosjektene vi har vært med på kan du finne under Prosjekter. Til nye idrettshallprosjekt, bygging av gymsaler og utforming av utendørs idrettsanlegg, vil Scandi Sport AS gjerne stille sin erfaring til disposisjon i form av forslag til innredning og plassering av idrettsutstyr. Vi utarbeider plantegninger til bane- og hylseplassering, og gir råd om forsterkninger i tak og vegger, gjerne i tett samarbeid med arkitekt og entreprenør.